Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében erősen kell összpontosítanod a feladataidra és szükséged lehet némi szervezőkészségre is, ha egy tervedre ki akarod akasztani a táblát, hogy elkészültél. Most egy nehéz döntés felelősségérzetet követel meg tőled, de közben nem szabad azt sem elfelejtened, hogy hol van a te szereped egy személyes viszonyban.

A hét második felében szinte maguktól a szándékaid szerint alakulnak a dolgaid, igaz, hogy ehhez közben neked is oda kell tenned magadat. Ezekben a napokban kivívhatod valakinek a csodálatát, ami jelenthet bármit a munkahelyi viszonyok kedvező változásától kezdve egy rejtélyes vacsorameghívásig bezárólag.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy szokatlan hír, vagy esemény teheti izgalmassá a mindennapokat, de ahhoz, hogy megfelelően reagálj erre, szükséged lehet némi kreativitásra is. Légy nyitott az alternatív megoldásokra és az újdonságra, de ne akarj olyasmit is bevállalni, amely nagyon távol lök a komfortzónádtól.

A hét második fele elsősorban olyan feladatoknak kedvez, ahol szükséged van a kreativitásra. A beérkező információk ismeretében gyorsan és lehetőleg hiba nélkül kell döntened majd. Mindehhez pedig igénybe kell venned az intuíciódat is, mivel néhány adatot nem ismerhetsz meg kellőképpen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.