Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele stabilitást és nyugalmat hozhat az életedbe. Mindez pedig a külvilág számára is látható lehet, így számíts arra, hogy útmutatásért, segítségért fordul most hozzád valaki. Ezekben a napokban különösen fontos lehetsz a családod számára is és jó esélyt kapsz arra, hogy egy feszült viszonyod végre elmozduljon a holtpontról. Légy óvatos ugyanakkor most egy új elköteleződéssel kapcsolatban.

A hét második felében valaki intrikával próbálja elgáncsolni egy tervedet, de az illetőt könnyen le lehet majd leplezni azzal, ha szembesíted az üzelmeivel. Hidd el, legközelebb meggondolja kétszer is, mielőtt veled újat húz. A hét végén néhány luxus kiadást is megengedhetsz majd magadnak, amivel kényeztetheted a lelkedet.

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében kritikus helyzet alakulhat ki a környezetedben, olyan probléma elé nézhetsz, amely megoldásához tartós koncentráció, türelem és alapos mérlegelés is szükséges. Légy magabiztos, ha ez ügyben tárgyalnod kell és mindig józan ésszel közelíts a feladathoz. Ügyelj a részletekre és mindig a hosszabb távú megoldást igyekezd választani.

A hét második felét a szenvedély határozhatja meg, ami nagyon erősen mutatkozhat meg a magánéleti viszonyaidban. Most mélyebben élheted meg a szeretetet, de a haragot is, ami arra sarkallhat, hogy keményebben képviseld az álláspontodat egy kérdésben. Ne lepődj meg azon, ha mindez most próbára teszi a viszonyodat valakivel, aki fontos számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.