Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében egy hosszabb távú projekt, vagy egy hosszabb távú befektetés kerülhet a figyelmed középpontjába és ezzel kapcsolatban valószínűleg nagyon komoly tárgyalások, vagy beszélgetések várnak majd rád. Mindezt pedig valószínűleg egy olyan esemény indukálja, melynek bekövetkeztére számíthattál ugyan, de az eljövetelét későbbre vártad.

A hét második felében a képzelőerőd élénk és a kreativitásod szárnyaló lesz. Jó időszak ez arra, hogy egy kicsit elmélkedj, ha kell, számot vess és meghatározd önmagad számára az elérendő célokat. Gondold át azt is, vajon nincs-e olyasmi az életedben, amit görgetsz magad előtt, leköti az energiád egy részét és közben semmilyen értelme, vagy haszna nincs számodra.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében felpöröghetnek körülötted az események és hirtelen talán olyan dologgal is kell foglalkoznod, amelyről azt hitted, még bőven van időd rá. Kemény napok várhatnak rád, ebből azonban semmit sem fogsz negatívan értékelni, hiszen az út, melyen jársz pontosan oda tart, ahova szeretnéd.

A hét második felében egy igazi érzelmi kalandban lehet részed és hogy ez a kaland mekkora lesz, az egyes egyedül csak rajtad múlik. Partnereden, legyen az új, vagy régi, mindenesetre nem fog múlni semmi. Figyelem! Most még egy kis kísérletezés is megengedett lehet, ha fogékony vagy rá.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.