Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében meleg és érzelemmel telített lehet a kapcsolatod a környezeteddel, így ez az időszak alkalmas lehet arra is, hogy megossz valakivel, aki érdemes a bizalmadra, egy mély és intim részletet az életeddel kapcsolatosan. Ezekben a napokban arra is jó esély van, hogy megtörd a jeget egy régóta feszült helyzetben is és megtedd az első lépést az enyhülés irányába.

A hét második felében a kitartásod és odaadásod hosszú távú sikereket hozhat az életedbe. Most, ha kedved tartja, némi kockázatot is vállalhatsz, de arra azért ügyelj, hogy ez ne menjen túl az ésszerűség határán. Önbizalmad most a szokásosnál is erősebb lehet, ami azt hozhatja, hogy egy kapcsolatodban kezdeményezőként fellépve, nagyobb elkötelezettséget várhatsz el a másik féltől, mint eddig.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a részleteket is figyelned kell, nem csak a nagy képet, mivel könnyen lehet, hogy valaki éppen azt szeretné, ha a figyelmed lankadna és így ő sikeresen túl tudna járni az eszeden valamiben. Különösen akkor legyél figyelemmel mindenre, ha valamihez az aláírásodra is szükség lenne. Hosszú távú kötelezettséget pedig, legyen az magánjellegű, vagy pénzügyi, most inkább ne vállalj.

A hét második felében ügyelj arra, hogy lehetőleg ne ragadj le az apró részleteknél egy probléma megoldása közben, hanem igyekezd az összefüggéseket is szemlélni. Most ötletes, kreatív megoldással hamar túljuthatsz az életed egy nehezebb szakaszán, de készülj fel, hogy ez megoszthatja a körülötted lévőket. Lesz, akinek tetszik, de lesz olyan is, aki megpróbál majd keresztbe tenni neked.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.