Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében tisztelet és hűség árad feléd a környezetedtől, ami arra sarkall majd, hogy a jelenleginél is jobban megbecsüld azt, amid van. Vesd bele magadat a munkába, hiszen most még az olyasmik is örömet okozhatnak számodra, mint a papírmunka. A hét végén pedig valami olyanban lehet részed, amire nem vagy felkészülve. A párod, vagy valamely családtagod gondoskodik róla, hogy még csak véletlenül sem unatkozz.

A hét második fele intenzitást hoz az érzelmi életedbe. Mindez legfőképpen a személyes kapcsolataidat érinti majd, de egy ponton hatással lehet egy olyan viszonyra is, melytől a jóléted és a boldogulásod függ. Légy óvatos hát a megnyilvánulásaiddal és ne feledd, hogy nem kell minden esetben minden meccset le is játszani. Lesz rá alkalom később is, hogy helyükre tedd a dolgokat.

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele nyugalmat és elégedettséget hoz számodra. Ezekben a napokban lehetőség nyílik arra is, hogy egy régebbi, viszállyal terhelt kapcsolatot megpróbálj sínre tenni. Mindehhez azonban szükséged lehet a másik fél akaratára is. A hét végén viszont akaraterődet bevetve leszámolhatsz egyszer és mindenkorra egy régi rossz szokásoddal, ehhez mindössze egy megfontolt döntésre lesz most szükséged.

A hét második felében szükséged lehet arra a képességedre, amellyel remekül érzékeled a környezeted apró rezdüléseit is, könnyen lehet ugyanis, hogy egy olyan információ kerül így a birtokodba, amely előnyt biztosíthat számodra másokkal szemben. Ez lehet egy új megoldás, egy új lehetőség, de adott esetben egy új gyógymód is egy kellemetlen egészségügyi problémádra.

.