Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Az Oroszlán legyen óvatos most egy kedvesnek tűnő személlyel, a Szűz legyen egy kicsit nagyvonalú. A héten változhat a megszokott rutin mindenkinél. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon nehezen tudsz magadban elnyomni egy érzést, amely arra buzdít, hogy megszerezz valamit, amellyel kapcsolatban vágy ébred benned. Igyekezz azért tudatosan gondolkodni és ne ülj fel olcsó trükköknek és főleg óvakodj a hirtelen ötlet alapján történő döntésektől. Nem tévedsz akkor sem, ha most úgy érzed, valaki a javaidat akarja.

A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és egy fontos találkozás is várhat rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy bizonyos személyre közben figyelj azért oda. Ő nem biztos, hogy a barátod.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében remek fizikai és szellemi erő birtokában leszel és ez lehetőséget adhat arra, hogy olyasmikbe is belevágj, amikre eddig lélekben ugyan készültél, de eddig mindig indokot találtál a halogatásra. Légy most határozott és célratörő, de közben ügyelj arra is, nehogy a figyelmetlenséged miatt a környezeted egy tagjának kárt, vagy kellemetlenséget okozz.

A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Kreatív gondolataid támadhatnak, de egy találkozás is nyomot hagyhat benned. Most jól alakulhatnak a dolgaid és a környezeted is együttműködő. A siker mellet azonban érdemes lehet odafigyelni valakire, akiből csak úgy árad feléd a negatív energia, még akkor is, amikor mosolyog rád. Vele vigyáznod kellene.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.