Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy korábbi jó cselekedeted, vagy segítséged hatására valaki igyekszik a kedvedben járni, vagy segíteni téged abban, hogy valamiben előbbre juss. Használd fel a kupont, amit az élettől kapsz, élj a lehetőséggel és lásd meg, mennyit ér a társadalmi tőke, amit évek alatt felépítettél. A szeretet minden esetben szeretetet hoz.

Egy titokra találhatsz rá a hét második felében, ami talán annyira foglalkoztat majd, hogy nem is nyugszol addig, amíg fény nem derül ezzel kapcsolatban minden apró részletre. Mindez pedig azt hozhatja, hogy egy fontos dologban változhat a véleményed, győzni fognak benned a józan gondolatok.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele önbizalmat és egy új ambíciót hozhat számodra. Talán egy új célt fogalmazol meg önmagadnak, de az is lehet, hogy valaki felajánlja a segítségét, mellyel olyan dolgokban is gondolkodhatsz, amely eddig nem volt elérhető számodra. Légy lelkes, de ne feledd, hogy azért neked is megvannak a határaid!

A hét második felében egy nagyon fontos kapcsolatod kerülhet külső nyomás alá. Valaki manipulációval próbál játszmázni ellened és ehhez olyan eszközöket is képes felhasználni, amely már túlmegy a tisztesség határán. Lehet, hogy most egy határozott fellépés lesz az a technika, amellyel le tudod állítani az illetőt, aki talán tényleg csak az erőből ért.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.