Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele bátorságot, erőt és kezdeményezőkészséget hozhat számodra, de közben ügyelned kellene arra is, hogy a lelkesedés, mely most jellemez ne késztessen túlzásokra. Ha ugyanis túlságosan beleveted magadat valamibe, talán elijeszted a környezetedet és még hibákat is elkövethetsz. Önfegyelem és önuralom. Ezek legyenek most a zászlódra írva.

A hét második felében egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, esetleg hozzájutni valamihez olcsóbban mindig csábító lehet, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne légy áldozat!

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon elszántan küzdhetsz, hogy sikert érj el valamiben és ennek valószínűleg meg is lesz az eredménye. Mindeközben azonban másokra is hatással lehetsz, ami mindezt árnyalhatja is kissé. Igyekezd bölcsen használni most az erődet és ha kell, egy helyzetben légy nagyvonalú. Nem kell minden pontot neked megszerezni egy meccsen.

A hét második felében az emberi kapcsolataid intenzívebben zajlanak a szokásosnál. A szeretet és a harag is szenvedélyesebb lehet és lesznek pillanatok, amikor nehezen tudsz majd lavírozni a két érzés között. Légy óvatos, mert ebben a helyzetben most benne lehet egy kisebb, vagy nagyobb összezördülés is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.