Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet egy vitás kérdést rendezni, vagy pedig egy régebb óta befagyott kapcsolatodat ismét felmelegíteni. Ha pedig most kedvezményt, vagy könnyítést kérnél valamely pénzügyeket is érintő ügyben, abban számíthatsz a sikerre. Remek tárgyaló leszel most.

Egy viszony nem működhet jól hosszú távon, ha a szerepek aránytalanul eltolódnak az egyik fél irányába.  A hét második felében egy kapcsolatodban, talán nem először, felmerülhet a kérdés, ki az, aki irányítson, kié legyen a végső szó egy bizonyos visszatérő ügyben. Ha úgy érzed, hogy ezen a területen gyakori az aránytalanság a károdra, változtass. Ezekben a napokban erre remek lehetőséged adódik.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első időszaka nagy energiával és kezdeményezőkészséggel indulhat, de nem lesz idegen tőled egy kis kockázatvállalás sem. Igyekezz okosan és előrelátóan tervezni, mielőtt belefogsz valamibe, mivel a nagy lendületben könnyen előfordulhat, hogy egy kereszteződésben végül a rossz irányba fordítod el a kormányrudat. Ezekben a napokban kerüld a heves reakciókat és igyekezz tapintatosan bánni a környezeteddel is.

A hét második felét a szenvedély határozhatja meg, ami nagyon erősen mutatkozhat meg a magánéleti viszonyaidban is. Most mélyebben élheted meg a szeretetet, de a haragot is, ami arra sarkallhat, hogy keményebben képviseld az álláspontodat egy kérdésben. Ne lepődj meg azon, ha mindez most próbára teszi a viszonyodat valakivel, aki fontos neked.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.