Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, ami mindenki számára komoly fegyverténynek minősül. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

A hét második felében egy új munkát, vagy magánprojektet kezdhetsz, melyre már régóta készülsz. Az ezzel kapcsolatos változások az életmódodat is érintik, talán még új időbeosztás is vár rád és néhány megszokott programot át kell majd szervezned. Lehet olyan is, hogy valakivel tapintatosan közölnöd kell, hogy vele egy közös program a továbbiakban idő hiányában szünetel.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmakat és pozitív változásokat hozhat az életedbe. Légy nyitott és ne félj egy ésszerű kockázatot is bevállalni, ha sikert akarsz elérni. Friss és innovatív megközelítéssel pedig az érzelmek egy új ösvényét is megtalálhatod, ehhez azonban meg kell szabadulnod egy béklyótól, amely korlátozza a szabad mozgásodat. A kérdés, hogy ezt az árat valóban meg akarod-e végül fizetni.

A hét második fele intenzitást hoz az érzelmi életedbe. Mindez legfőképpen a személyes kapcsolataidat érinti majd, de egy ponton hatással lehet egy olyan viszonyra is, melytől a jóléted és a boldogulásod függ. Légy óvatos hát a megnyilvánulásaiddal és ne feledd, hogy nem kell minden esetben minden meccset le is játszani. Lesz alkalom később is arra, hogy helyre tedd a dolgokat.

.