Heti horoszkóp 2021. december 6. – december 12. – Változó szokások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.04. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

Ha valaki iránt szeretnéd kifejezni az érzelmeidet, akkor a hét első felében erre remek alkalmakat találhatsz. Fontos, hogy amit érzünk, azt időről időre tudassuk a szeretteinkkel, mert nekik is szükségük van a visszaigazolásra. És így ugyanezt megkapjuk majd visszafelé is. Sokkal kellemesebb az élet, ha megtelik kedvességgel. Légy ennek a nagykövete most!

A hét második felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot, vagy terhet. Néha jobb az elején nemet mondani, mint később egy problémahalmazt görgetni magunk előtt.

>>> Itt a 2022-es pénzügyi horoszkóp

Bak – napi horoszkóp

Ha valakinek elmondanád őszintén az érzéseidet, akkor a hét első felében erre remek alkalmat találhatsz. Hidd el, hiába tudja az illető, amit tudnia kell, azért jól fog esni neki, hogy szóval, vagy akár tettel emlékezteted rá, mennyire fontos számodra. Különösen akkor lesz ez így, ha mindezt bármilyen különösebb alkalom nélkül teszed meg.

A hét második felében előfordulhatnak bizonyos komplikációk a magánéletedben, ami féltékenységből, birtoklási vágyból, vagy megszállottságból adódhat és amelyen nem biztos, hogy könnyen tudsz majd kezelni. Könnyen keveredhetsz ugyanis most olyan helyzetbe, amelyben valaki jön, drámát csinál, majd sértődötten távozik, ezzel adva fel neked alaposan a leckét.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.