Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

A Szűznek próbára tehetik a nagylelkűségét, a Skorpió számára egy remény nyújthat kapaszkodót. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében olyan belső erővel rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen és még arra is maradhat benned energia, hogy a környezeteden segíts. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is egyfajta érzelmi mágnesként viselkedsz majd.

A hét második felében alkalmad lesz egy kicsit gondolkodni az életed közelmúltbeli változásairól és azokról is, melyek hamarosan előtted állnak majd. Az eredményességed most azon múlhat, mennyire tudod megtartani az eredményeidet úgy, hogy közben meg tudd lépni a következő szintet is. Szerencsére mindezzel kapcsolatban nem csak egyedül neked van felelősséged.

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ideges feszültség dolgozhat benned és könnyen lehet, hogy folyamatosan azt érzed majd, késében, lemaradásban vagy. Mielőtt azonban belegabalyodsz a dolgokba, állj meg egy pillanatra és próbáld meg a helyzeted más szemszögből szemlélni. Lehet, hogy csak egy kreatív ötlet kell és kiderül, hogy van egy rövidebb út is oda, ahová el szeretnél jutni.

A hét második felében szinte minden átalakulhat körülötted és te is azt érezheted, mintha hirtelen magad is más ember lennél. Ha van egy régi vágyad, vagy terved, vedd most elő ismét és vágj bele. Most van itt számodra a lehetőségek ideje, érezned kell neked is, hogy amibe most belekezdesz, az sikerre van ítélve.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.