Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét vegyes érzelmekkel indulhat számodra, mivel talán úgy érzed, hogy képtelen vagy lazítani és harmóniát találni valamely közeli hozzátartozóddal kapcsolatban. Vele állandó a feszültség és bizonytalan szinte minden beszélgetés kimenetele. Gondolkodj el azon, hogy érdemes-e rendszeres kapcsolatot ápolni az illetővel. Ez az időszak amúgy is alkalmas valami új bevezetésére és valami régi kidobására az életedben.

A hét második fele mozgalmasnak ígérkezik, különösen, ami a személyes kapcsolataidat illeti. Most egy slágertéma, vagy esemény hatására felpörög körülötted a kommunikáció, ami számodra maga a mennyország, hiszen te egy ilyen helyzetben kifejezetten lubickolni szoktál. Légy azonban most a szokásosnál óvatosabb a magadról kiadott információkkal, mert valaki arra készülhet, hogy visszaéljen azokkal. Ismered a mondást: ne szólj szám, nem fáj fejem!

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele a friss izgalmak és a váratlan lehetőségek időszaka lehet. Most képes lehetsz a jövőbe pillantani és megjósolni, mi vár rád, ráadásul mindezt egy váratlan találkozás teheti még izgalmasabbá. Most megismerhetővé válik egy számodra eddig láthatatlan, de nagyon fontos titok, mely ismét bebizonyítja, hogy a világ körülöttünk nem csak annyi, amit a felületes szemlélő képes ebből érzékelni.

A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem a barátod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.