Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első időszakában tele lehetsz ambícióval, amitől magabiztosan törsz a céljaid megvalósítása felé. Lesz olyan, akinek ez tetszik és szívesen együtt is működne veled, de lehet valaki, aki fenyegetésként érzékeli a határozottságodat és igyekszik keresztbe is tenni neked. Éppen ezért, ha akadályba ütközöl, legyen merszed eltávolítani az útból, nem kell különösen szégyenlősnek lenned. Engedj utat akár a szenvedélyednek is, ha úgy érzed, arra van szükséged.

A hét második felében egy a jövődet érintő fontos kérdésben kell döntést hoznod. Az egyik oldalon egy komoly előrelépést jelentő, de nagy felelősséggel végezendő feladat, a másikon egy több szabadidőt engedő, de kihívást nem jelentő út vár. Vond be a családodat a döntésbe és használd a megérzéseidet is.

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében az agyad azon területe fog aktivizálódni, amely az új ötletekért felelős, de eláraszthatnak a jó és rossz ötletek egyaránt. Próbálj meg belassulni és nem mindennek nekiállni egyből, ami az eszedbe jut. Nehogy egy hirtelen gondolattól vezérelve épp egy rossz ösvényen kezdj el járni.

A hét második felében egy jó hír, vagy egy szerencsés fejlemény határozhatja meg a mindennapjaidat. Ha pedig erre még rá is segítesz egy optimista szemlélettel, akkor igazán jól alakulhat a hangulat körülötted. Ezekben a napokban elkezdhetsz óvatosan tervezni és ebbe bevonhatod a közvetlen környezetedet is. Már látszik egy kis fény az alagút végén, kapaszkodj bele a reménybe!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.