Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében olyan belső erővel rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szinte mágnesként viselkedhetsz, így ne csodálkozz, ha azt veszed észre, hogy mindenki a közeledben akar tartózkodni valamilyen indokkal.

A hét második felében még mindig sugározhat belőled valami extra báj, amely mellett nagyon sokan nem is tudnak megjegyzés nélkül elmenni majd. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak számodra az ismerkedésre, kapcsolatok ápolására, különösen akkor, ha erre még rá is segítesz azzal, hogy a külső megjelenésedre is rádobsz még egy lapáttal.

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében kreatívan és nyitottan közeledj egy változás kezdetéhez, amelynek eredménye elsősorban attól függ, hogy te mennyire leszel képes kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket. Ezek a napok nagyon jó alkalmat adhatnak változások, új trendek elindításához, de ahhoz is, hogy valamely, az életedben régóta létező dologra ezen túl merőben más szemmel tekints.

A hét elején egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, vagy hozzájutni valamihez olcsón mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne légy préda!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.