Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében kitartónak és céltudatosnak kell lenned, ha a végére akarsz járni egy rejtélynek, ami már egy ideje foglalkoztat. Könnyen lehet azonban, hogy annak ellenére, hogy azt hiszed, megtalálod a megoldást, végül csak egy átlagos történetet fedezel fel különösebb tanulság nélkül. Vannak dolgok, melyek tényleg nem többek annál, mint amilyennek látszódnak.

A hét második fele számodra kiválóan alkalmas lehet arra, hogy egy kicsit rendet rakj magad körül és áttekints egy jogi, vagy pénzügyi kérdést, amely talán már jó ideje esedékes. Most érdemes kiemelten foglalkoznod bizonyos vagyoni kérdésekkel is, de ez ügyben a végső döntést semmiképpen se most hozd meg. Olyan változások közeledhetnek ugyanis, melyek alapjaiban írják át a szabályokat és hatással lehetnek a pénzügyeidre is.

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a szenvedély hajt előre és bármibe is fogsz bele, komoly haladást érhetsz majd el benne. Ezekben a napokban ráadásul még egy versenyhelyzet is kialakulhat, melynek során bizonyítanod kell, hogy nem véletlenül foglalod el azt a pozíciót, amelyben vagy. Mindehhez pedig szükséged lehet egy kis kreativitásra és talán egy kis kockázatvállalásra is.

A hét második felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túlságosan nagy kockázatot, vagy terhet. Néha jobb az elején nemet mondani valamire, mint később egy problémahalmazt görgetni magunk előtt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.