Heti horoszkóp 2022. január 17. – 2022. január 23. – Kitartó energiával

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.15. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon elszántan küzdhetsz, hogy sikert érj el valamiben és ennek valószínűleg meg is lesz az eredménye. Mindeközben azonban másokra is hatással lehetsz, ami mindezt árnyalhatja is kissé. Igyekezd bölcsen használni most az erődet és ha kell egy helyzetben légy nagyvonalú. Nem kell minden pontot neked megszerezni azon a meccsen.

A hét második fele alkalmas lehet arra, hogy azokban a dolgokban érj el előrehaladást, amelyekhez szükséged van a kommunikációs képességeidre. Ezen a területen ugyanis jelentősen felül tudsz most teljesíteni. Így, ha valakit meg kell győznöd valamiről, vagy be kell mutatnod valamit közönség előtt, esetleg tanulásra, képzésre van szükséged, most tedd meg.

>>> Itt az éves horoszkóp is 2022-re 

Halak – heti horoszkóp

A hét első időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most óriási hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most megfelelő irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbá fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az életetek egy fontos területén.

A hét második felében olyan események történhetnek, melyek kedvezően segítik a gazdasági helyzetedet, de ezek a napok nem csak ezen a területen tartogatnak számodra kellemes meglepetéseket. Felmerülhet a lehetősége ugyanis egy izgalmas, talán távoli utazásnak és valószínűleg ez lesz nálad első számú témája a következő heteknek.

.