Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy a jövődet érintő fontos kérdésben kell döntést hoznod. Az egyik oldalon egy komoly előrelépést jelentő, de nagy felelősséggel végezendő feladat, a másikon egy több szabadidőt engedő, de kihívást nem jelentő út vár. Vond be a családodat a döntésbe és használd a megérzéseidet is.

A hét második fele erővel és lendülettel telik számodra. Mindez pedig nemcsak a munkádban, hanem a szervezetedben és éreztetheti a hatását. Ezekben a napokban igyekezz minél többet mozogni, fizikai munkát végezni és ha kipróbálnál egy új edzést, vagy az életmódodban terveznél változtatást, most kezdj bele. Ha ezt most teszed, nagyobb esélyed van arra, hogy tartósabb eredményt érj el.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele jó alkalmat ad számodra egy kis frissítésre a ruhatáradat, vagy a környezetedet illetően. Foglalkozz akár a külsőddel, vagy az otthonoddal, örömet és sikerélményt hoz számodra ez a hét. Ha egyedülálló vagy, akkor pedig számíthatsz egy izgalmas találkozásra is, amely befolyásolhatja a közeljövőd alakulását is.

A hét második felében valaki úgy érezheti a közeledben, hogy éppen te állsz az útjában, vagy rajtad keresztül próbálná elérni, hogy rá figyeljen a környezete. Ne légy eszköz a kezében, ne engedd, hogy felhasználjon a céljai elérésére. A legjobb megoldás, ha egyszerűen elsétálsz, kivonod magadat a szituációból, melyet megpróbál teremteni számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.