Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében egy korábbi tevékenységed eredményét ünnepelheted. Az elismerés, ami ezzel jár, növeli az önbizalmadat és alkalmat teremt arra is, hogy az életed egyéb területén is változást érj el. Ezekben a napokban fontos figyelned a tiszteletre és a megértésre és ha teheted, kérj útmutatást egy nálad idősebb, tapasztaltabb embertől is, mielőtt kimondod a végső szót.

A hét második felében valaki szeretetével, vagy lelkesedésével szinte rád akaszkodhat, aminek talán nem fogsz örülni, mivel az érzés nem éppen kölcsönös. Jelezd finoman az illető számára, hogy kellemetlen a közeledése, ha pedig ez nem elegendő, légy egyértelmű, nehogy később azzal vádoljon, hogy nem voltak világos jelzéseid.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy romantikus találkozás vár rád, amelynek az eredménye új választások elé állíthat. Ha úgy döntesz, egy futó kalanddal teheted édesebbé az életedet, de mindebben benne van egy hosszabb távú kapcsolat lehetősége is. Más kérdés persze, hogy mit kezdesz az érzéseiddel és a felelősségérzeteddel, ha éppen egy tartós kapcsolatban élsz. Ez esetben marad az elégedett érzés, hogy megtehetted volna, ha akarod.

A hét második felében számíts arra, hogy egy különleges, nem magánjellegű kapcsolatod megerősödik, de annak is van esélye, hogy az életedbe hirtelen belép egy új személy, aki talán sokkal fontosabb szerepet fog játszani, mint amit most még kinézel belőle. Ezeket a napokat a dicséretek, az ajándékok és a szívességek határozzák meg, de hogy ezek kombinációja végül pozitív, vagy negatív kicsengésű lesz-e, az még a jövő zenéje.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.