Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

A Rák figyelje az apró részleteket is, a Vízöntőre fontos találkozás vár. Beindul az új év mindenkinek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében eltökélten és határozottan veted bele magadat a dolgok sűrűjébe és ez sikert, elismerést, tiszteletet hozhat számodra. Légy óvatos azonban közben most egy számodra előállt új projekttel kapcsolatosan, mert a csillogó lehetőség mögött akár egy keményebb felelősségvállalás is állhat, mint amivel elbírsz. Gondold végig alaposan, mi mit ér meg számodra!

A hét második felének a hangulatát az határozza meg, hogy mennyire sikerült egy tervedet megvalósítani és mennyire lett eredményes a heted. Ha minden a legnagyobb rendben ment, és ez a valószínűbb verzió, akkor laza, kellemes hangulatú pár nap vár rád, tele szeretettel, amely során eltűnik belőled a feszültség is.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében erős lelki kötődést érzel valaki iránt és ez az élmény kissé megzavarhat. Hacsak nem élsz egyedül, gondolkodj el komolyan azon, mennyit ér meg neked most egy váratlan románc. Dönteni valószínűleg később is ráérsz majd erről.

A hét második felében kifejezetten vonzódhatsz a gyönyörű dolgokhoz és izgalmas emberekhez. Ezek a napok kifejezetten ideálisak lesznek számodra egy kis szépítkezésre, vásárlásra, vagy beszerzésre és arra is, hogy hozzákezdj egy jövőbeli utazás megszervezéséhez. Most egy friss ismeretség hatására olyan érzelmi hullámok csaphatnak fel benned, melyekre talán még sokáig emlékezni fogsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.