Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a siker és a boldogság találhat meg. Csordultig tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és még egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem biztos, hogy jót akar neked.

A hét második felében egy családi problémát kell megoldanod, ami jó alkalmat teremt arra, hogy felmelegítsd a kapcsolatodat valakivel, akivel régóta nem találkoztál. Lehet, hogy most döbbensz rá, mennyi közös van bennetek és a jövőben rendszeressé teszed a vele való kapcsolatot.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele a friss izgalmak és a váratlan lehetőségek időszaka lehet. Most képes lehetsz a jövőbe pillantani és megjósolni, mi vár rád, ráadásul mindezt egy váratlan találkozás teheti még izgalmasabbá. Most alkalmad lehet betekinteni egy számodra eddig láthatatlan, de nagyon fontos rejtélybe, mely ismét bebizonyítja, hogy a világ körülöttünk nem csak annyi, amit a felületes szemlélő képes ebből érzékelni.

A hét második felében elveszítheted a motivációdat egy ügyben valakinek a viselkedése miatt és mindez még a vele való kapcsolatodra is rányomhatja a bélyegét. Hamarosan döntened kell arról, hogy milyen viselkedés az, amit még eltűrsz egy viszonyban és mi az, ami miatt tartósan megszakítod a kapcsolatot, mivel az már megmérgezi a lelkedet.

.