Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezz érzékenyen odafigyelni a közvetlen környezetedre, különösen azokra, akik nehéz helyzetbe kerültek, vagy gondoskodást igényelnének. A rád bízott titkokkal diszkréten bánj és ne használd fel azokat sehol még akkor sem, ha úgy érzed, ezzel nem ártasz senkinek. Valaki most közel szeretne kerülni hozzád, de készülj fel arra, hogy ha elfogadod a közeledést, nem úszol meg egy konfliktust sem.

A hét második felében a munkához és a környezetedhez való pozitív hozzáállással kedvező reakciókat és támogatást szerezhetsz és még egy régi seb is begyógyulhat. Egy egyszerű gesztus, egy ölelés néha csodákra képes és ezt most te is megtapasztalhatod.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt, romantikát hozhat az életedbe, de élénken tartja benned a kreativitás lángját is. Most remek érzékkel tudod kiválasztani, milyen módon jelenj meg a nyilvánosság előtt és a belőled sugárzó erővel szinte varázslóként bánhatsz. Ha egy új kapcsolatot kezdeményeznél valakivel, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre.

A hét második felében a béke és a harmónia jellemezheti a legjobban a napjaidat és ezeket a kellemes napokat nem is tudja igazán megzavarni semmi és senki. Az egyetlen lehetőség arra, hogy bármi is megzavarja az idillt az, ha te magad rontod el. Ne keress hát hibát ott, ahol nincs és ne engedd, hogy a fejedbe beférkőzzön bármilyen negatív gondolat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.