Heti horoszkóp 2022. január 3. – január 9. – Megteheted, ha akarod

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.01. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, vagy hozzájutni valamihez olcsón mindig csábító, különösen, amikor azt hallod az ajánlattevőtől, amit épp hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás számodra. Vigyázz, hogy ne légy áldozat!

A hét második felében mozgalmas napok várnak rád, melyek során megmutathatod kreativitásodat és kezdeményezően léphetsz fel egy olyan ügyben is, amely később még elismerést hozhat számodra. Ezekben a napokban fokozottan érzékeny lehetsz, ha igazságtalanságot látsz valahol, vagy ha valakivel a környezetedben méltatlanul bánnak. Aki most a közeledben védelemre szorul, benned megtalálhatja, akire szüksége van.

>>> Itt a 2022. január havi horoszkóp >>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy történet, vagy egy hír kapcsán meglágyulhat a lelked és elképzelhető, hogy leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy segítséget nyújts valakinek. Az együttérzés és a segíteni akarás az egyik legszebb emberi tulajdonság, de ha azt akarod, hogy a segítséged pontosan oda kerüljön, ahová szánod, tájékozódj. Nem minden az ugyanis, aminek elsőre látszik. Segíts, ha tudsz, de tedd mindezt okosan!

A hét második felében népszerű és érdekes társasági ember leszel, legyen az a munkahelyi, vagy a magán összejövetelen való részvétel. Ha meg szeretnél győzni valakiket valamiről, akkor most vesd be magad. Ha pedig ez idő alatt még valamilyen kreatív tevékenységet is végeznél, azzal sem vallasz majd kudarcot.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.