Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején valaki felkeres és a támogatásodat kéri egy ügyben, vagy pedig megpróbálhat kölcsönkérni tőled. Bármennyire is szívesen segítenél neki, ne adj pénzt, mivel azt valószínűleg már sohasem látnád viszont. Keress alternatív megoldást a probléma rendezésére.

A hónap közepén legszívesebben megszöknél a körülötted egyre erősödő vita elől, mivel talán úgy érzed, hogy körülötted mindenki meg szeretne győzni téged a saját igazáról. Ha teheted, keress egy vitamentes övezetet, ahol legalább egy időre kikapcsolhatod ezeket a témákat az életedből.

A hónap végén egyensúlyoznod kell a kötelességed és a családod között, mivel szeretnél mindkét helyen tökéletesen teljesíteni. Két helyen persze egyszerre nem lehetsz, így muszáj lesz majd néhány kompromisszumot megkötni.

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején komoly erőfeszítéseket kell tenned, hogy egyensúlyban tudd tartani a körülötted lévő világot. A sikerhez valószínűleg szövetségesekre is szükséged lesz, de ilyet könnyen találsz, hiszen sokan szeretnek és örömmel állnak a te oldaladra, ha megkéred őket.

A hónap közepén egy új dologban próbálhatod ki a tehetségedet, de mielőtt belevágnál, meg kell majd hoznod egy fontos döntést és le kell tenned a voksodat valami mellett. Ezt a döntést azonban úgy hozd meg, hogy közben őszinte vagy önmagaddal.

A hónap végén olyasmi történik veled, aminek során kiderül, milyen fontosak számodra a gyökerek és a múlt. Ebből mindig táplálkozhatsz és innen bármikor segítséget remélhetsz, különösen, ha tisztelettel közeledsz valakihez, aki fontos személy az életedben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.