Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején kreatív energiák áramlanak benned, amitől új ötletek, elképzelések sora kavarog majd a fejedben. Legszívesebben szinte mindent átalakítanál magad körül, de mindeközben ügyelned kellene arra, hogy esetleg a fürdővízzel együtt nehogy a gyereket is kiöntsd.

A hónap közepén kiderülhet, hogy valamivel, vagy valakivel kapcsolatban eddig álomvilágban éltél és a helyzet, vagy az illető korántsem képes teljesíteni azokat az elvárásokat, melyeket te támasztasz felé. Most valószínűleg döntened kell, beéred-e kevesebbel is, vagy esetleg valamilyen drasztikusabb módszerrel teszed helyre a dolgokat.

A hónap végén megkönnyebbülést érezhetsz, mivel egy régi és fontos aggodalmadról derül ki, hogy alaptalan volt. A dolgok ugyanis sokkal jobban alakulnak majd, mint azt vártad és még egy kellemes csalódás is vár rád egy személlyel kapcsolatban.

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején egy feltáratlan titkokra fény derülhet és egy megoldatlan problémákra megoldás születhet. Most talán kitisztul körülötted minden, de ez azzal is jár, hogy olyasmit is meglátsz, ami eddig rejtve maradt a szemeid elől.

A hónap közepén a szokványos és unalmas dolgok szinte fájdalmasak lehetnek számodra és egész lényedet átjárhatja a változás igénye. Most megfontoltnak kell lenned, mert mindez olyan döntésekre sarkallhat téged, amelyek közül némelyet később megbánhatsz. Jól gondold át, lehet, hogy a változás önmagában még nem szükségszerűen hoz jobbat, csak valami mást.

A hónap végén egy új lehetőség kapujához érkezel, de hogy ezen belépsz-e, az részben a környezeted hozzáállásán is múlik. A lehetőség azonban valószínűleg sokakat inspirálni fog körülötted, ami majd megkönnyíti a döntést számodra is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.