Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején egy kihívás elé nézhetsz, amelynek során nagyon gyorsan kell döntened egy szituációban, hogy elkerülj egy problémát. Koncentrálj és légy nagyon körültekintő, mivel komoly veszélye van annak, hogy egy esetleges hibás döntésnek anyagi következményei legyenek rád nézve.

A hónap közepén valaki, aki közel áll hozzád, csalódást okoz viselkedésével. Bár az illető később mindent megtesz azért, hogy kiengeszteljen, neked még valószínűleg szükséged lesz egy kis időre ahhoz, hogy begyógyuljanak a sebeid.

A hónap végén öröm ér, mivel egy régebbi befektetésed, vagy egy régóta tartó projekted termőre fordul, vagy eredményesen zárul. Most van itt az ideje az ünneplésnek, engedd el magad egy kicsit, megérdemled.

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy rejtélyes ügyben kell tisztáznod egy felelősséget, melynek során meg kell állapítanod majd, hogy bizony nem mind arany, ami fénylik. Miközben az igazságra fény derül, te olyan dolgokba is betekintést kapsz, amit alig akarsz majd elhinni.

A hónap közepén valaki váratlanul felajánl neked egy lehetőséget, amely nagyon csábítóan hangzik, ráadásul a segítségével egy régi vágyad teljesülhetne. Miután mérlegelted a dolgot, mondj igent a felkérésre, de döntést csak bizonyosság esetén hozz.

A hónap végén a családod egy tagja kérheti a segítségedet, de ahhoz, hogy teljesítsd a kérését, neked is szívességet kell kérned másvalakitől. Légy óvatos, mert ebben a helyzetben akár neked is kellemetlenséged támadhat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.