Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején úgy érzed majd, hogy miközben körülötted mindenkinek jár egy kis pihenés, te folyton csak a taposómalomban hajtasz és cserébe még nem kapsz megfelelő elismerést sem a környezetedtől. Ha így van, akkor változtass! Ne legyél olyan, aki csak morgolódik magában, de nem mer lépni, hogy a sorsát jobbra fordítsa.

A hónap közepén éppen akkor kerül eléd egy érdekes ajánlat, vagy lehetőség, amikor erre a legfogékonyabb vagy. Persze attól, hogy egy ajánlat jókor érkezik, még nem biztos, hogy az a legjobb lehetőség. Fontold meg a döntést és vizsgálj meg több variációt is.

A hónap végén gyakorlatiasan kell gondolkodnod és megosztanod a felelősséget és a munkát valakivel. Ezzel felszabadulsz egy teher alól, vagy legalábbis nem neked kell egyedül cipelned majd. Most egy fontos döntésed életre szóló élménnyel tehet téged gazdagabbá. Hallgass a szívedre ebben!

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején egy megfelelő időben megtett lépéssel nagyon közel kerülhetsz egy fontos terved megvalósulásához. Bízz önmagadban, a megérzéseidben és hagyd, hogy ezúttal az érzelmeid is befolyásoljanak.

A hónap közepén szokásodtól eltérően jobban teszed, ha egy ügyben csakis a saját érdekeidet nézed és nem az együttérzés motivál egy döntésben. Vedd észre, hogy ezúttal talán csak ki akarnak használni az érzelmi zsarolás módszerével.

A hónap végén egy kérdésben nagyon gyakorlatiasan kell gondolkodnod, így pénzügyileg is sikeres lehet az előtted álló időszak. Talán olyannyira is, hogy elkezdhetsz valami újban is gondolkodni, már ami a szórakozást, kikapcsolódást illeti.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.