Havi horoszkóp 2022. március – Titkok és mélységek

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.02.25. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

Számodra ez a hónap lehet, amikor álmok teljesülnek és újak születnek, de most még egy különleges meglepetés is várhat rád. Légy nyitott most a kalandokra és indulj bátran egy utazásra, történjen az akár a valóságban, vagy az érzelmeid hullámain.

A hónap közepén új eszmék, gondolatok találnak meg és még az is lehet, hogy ezek hatással lesznek a jelenlegi valódra. Bizonyos dolgokban már túl régóta játszod az áldozat szerepét, talán ideje lenne felébredned és átvenni az irányítást az életed egy fontos eleme felett.

A hónap végén úgy érzed majd, hogy ellenállhatatlanul sodródsz egy új világ felé, de ez számodra egyáltalán nem lesz kellemetlen. Ha úgy érzed, hogy egy változással végre valamiben igazán önmagad lehetsz, ne habozz túl sokat. Rövid az élet ahhoz, hogy abban olyan szerepet játssz el, amelyben nem önmagadat adod.

>>> Minden egyéb horoszkópot itt találsz

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében néhány akadály gördül eléd és előfordulhat, hogy valamely terved meghiúsul, vagy át kell ütemezned. A hónap e részében az egyik lábadat folyamatosan a féken kell tartanod, mivel bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy ki kell kerülnöd, vagy meg kell szüntetned egy akadályt.

A hónap közepén egy kérdésre választ kapsz és ez megoldhat egy régi bizonytalanságot körülötted. Ebben az időszakban szorosabbra fűzheted az ismeretséget valakivel, aki azután társad lehet egy feladat megoldásában.

A hónap végén erőteljesen kell képviselned az álláspontodat egy magántermészetű ügyben, ha el akarod érni, hogy a családban valami úgy történjen, ahogyan neked megfelelő. Ha azt akarod viszont, hogy hosszabb távon is a te oldaladon álljanak, jó példát kell mutatnod neked is.

.