Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Az Oroszlán okos kompromisszumot köthet, a Bak megérzése jó irányt mutathat. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében érzelmi támogatásra lehet szükséged, amelyet a leginkább a családodtól kaphatsz meg. A biztonság, amit ők nyújtanak neked, nem csak felvértez a támadásokkal szemben, de arra is garancia lehet, hogy nem tudsz akkorát esni, hogy igazán meg tudj sérülni. Becsüld meg őket, mert rájuk biztosan számíthatsz, bármekkora feladat elé állít is az élet.

A hét második felében kitartásra és türelemre lesz szükséged, mert nem biztos, hogy minden a terveid szerint alakul majd. Ugyanakkor olyan helyzet formálódhat körülötted, melyben a te megbízhatóságod és lojalitásod hirtelen mindenki számára láthatóvá válik és elhozza egy olyan ember csodálatát is, akinek a véleménye fontos számodra.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele egy kellemes meglepetést tartogathat számodra, melynek nemcsak lelki, hanem pénzügyi vonzatai is lehetnek. Most megláthatod a lehetőségét annak, miként tudnál még függetlenebbé válni, de ahhoz, hogy ezt meg is valósítsd, nyitottan és rugalmasan kell gondolkodnod. Talán még egy fájdalmasnak tűnő döntés is felmerül, ha igazán akarod azt, amit elterveztél.

A hét második felében kitartásra és türelemre lehet szükséged, mert a dolgaid egy része nem biztos, hogy olyan ütemben halad majd, ahogyan azt te szeretnéd. A magánéletedben is előfordulhatnak kisebb súrlódások, melynek eredménye az álláspontok bemerevedése lehet. Mindezen feszültségek feloldásához most talán több idő kell, légy megértő és ne akard siettetni a dolgokat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.