Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedben jut némi tennivalód. Talán egy kapcsolatoddal összefüggésben merülnek fel megbeszélni valók, és néhány kérdést tisztázni kell, hogy a nyugalom helyreálljon. Bizalommal közelíts a másikhoz és hallgasd meg, amit mond. Okos kompromisszumokkal a kapcsolat még erőssebbé válhat.

A hét második időszakában képes leszel minden erődet beleadni egy feladatba, ha szükséges, de közben folyamatosan kontroll alatt is kell tartanod önmagadat, mert most hajlamos lehetsz a túlzásokra, vagy, hogy átess a lelkesedés miatt a ló túloldalára. Légy türelmes, különösen, ha eredményt, elismerést vársz most valamiért. Eljön az is, de talán még nem most.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy feladat kerülhet eléd, mely a múltban gyökerezik, és amely már visszatérően évről évre előjön, mint megoldandó probléma. Lehet azonban, hogy az idén egy kreatív ötlettel, vagy egy kis nyitottsággal alkalmad lesz egyszer és mindenkorra lezárni ezt a kérdést is.

A hét második felében lehull egy lepel és valaki azt az oldalát mutatja meg, amely eddig rejtve maradt előtted. Legyen a csalódásod kellemes, vagy éppen kellemetlen, a jövőben már biztosan nem fogsz tudni az illetőre ugyanolyan szemmel nézni. A kérdés csak az, ezek után vajon merre tart majd kettőtök kapcsolata.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.