Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében feszültség és düh nehezíti meg az életed, és hogy tisztán láss egy problémával kapcsolatban. Mindez azonban átlendíthet egy holtponton és megkönnyíthet egy döntést is, amelyet talán már régóta esedékes volt meghoznod. Az események ugyanakkor most felerősíthetik benned a vágyat, mely könnyen csábíthat meggondolatlan lépésekre is.

A hét második felében az élet remek alkalmakat kínál arra, hogy hosszabb távon elköteleződj valamiben. Legyen ez azonban bármilyen csábító és vonatkozzon magánéleti, vagy pénzügyi kérdésekre, légy nagyon körültekintő. Gondold át azt is, hogy a későbbi önmagad is örülne-e egy ilyen döntésnek.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele a pénzügyekben, és a munkádban szerencsét és kreativitást hoz, ami teret ad olyan vágyaidnak is, melyeket eddig magadban elnyomva tartottál. A kockázatok azonban, melyeket most talán nem kellően érzel, később tönkre is tehetik az örömödet. Légy reális és inkább lépj kisebbet, nehogy később kiderüljön, hogy észrevétlenül átléptél egy vörös vonalat.

A hét második felében a magánéletedben döntened kell az érzelmek és a stabilitás között. Olyan szituációba kerülhetsz ugyanis, amelyben a vágyaid vezérelnének még akkor is, ha tudod, emiatt esetleg később valamilyen áldozatot kellene hoznod. Néha jó egy kicsit elengedni magunkat, de annak mindig ára van. Hogy meg akarod-e ezt fizetni, az a te józan döntésed kell, legyen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.