Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most óriási hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most jó irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbá fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az élet egy fontos területén.

A hét második felében kitartónak kell lenned, mert elképzelhető, hogy elég nehéz feladat vár rád, melyben talán teljesen magadra leszel majd utalva. Türelemmel és önfegyelemmel azonban megtalálod a megoldást mindenre, ráadásul nagy esély van arra is, hogy ebben még Fortuna is a segítségedre siet. A hét végén egy romantikus pillanat sok mindent megváltoztat benned.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében erős késztetést érezhetsz arra, hogy valami újba fogj, vagy izgalmat keress. Most talán még a határaidat is szívesen feszegetnéd egy kicsit, ami egy kis szerencsével jól is elsülhet. Bármilyen lehetőség is az, ami előtted áll, könnyen lehet, hogy most van itt az ideje annak, hogy megtedd a lépést. A megérzésed most jó irányt mutat, hallgass rá!

A hét második felében ideálisan alakul a helyzet ahhoz, hogy egy új kötelékbe lépj, hogy elkötelezettséget vállalj. Lehet ez egy magánjellegű dolog is, de nagy a valószínűsége annak, hogy bizonyos pénzügyi, vagy vagyonnal kapcsolatod ügyeket érint. Ne csak a lehetőségeket vizsgáld azonban most, hanem figyelj az apróbb részletekre is. Van ott ugyanis valami elrejtve, ami később fontos lehet még.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.