Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy talán a múltban gyökerező kapcsolati feszültséged tör hirtelen a felszínre, úgy, mint amikor egy lassan cseppekkel töltődő pohár oldalán egyszer csak elkezd folyni a víz. Érzékeny időszak ez, ami magában hordozhatja a probléma megoldását, de annak elmérgesedését is. Légy óvatos, vékony jégen táncolsz!

A hét második felében a kitartásod és odaadásod hosszú távú sikereket hozhat az életedbe. Most, ha kedved tartja, némi kockázatot is vállalhatsz, de arra azért ügyelj, hogy ez ne menjen túl az ésszerűség határán. Önbizalmad most a szokásosnál is erősebb lehet, ami azt hozhatja, hogy egy kapcsolatodban kezdeményezőként fellépve, nagyobb elkötelezettséget várhatsz el a másik féltől, mint eddig.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében ösztönösen érezheted meg, mi a helyes irány, amikor döntés elé állít az élet. Most a szerencse is a te oldaladon áll, így lehetőséged lesz olyan változásokat elindítani, melyek azután az egész hátralévő életedre is hatással lesznek. Kreativitásod most nagy segítségedre lesz abban, hogy optimálisan gazdálkodj az erőforrásaiddal.

A hét második felében átmeneti feszültség és bizonytalanság nehezítheti meg az életed, de egy kis rugalmassággal egyensúlyt hozhatsz létre magad körül és kézben tarthatod az eseményeket. Miközben a munkádban egyre sikeresebb vagy és talán a pénzügyeid is a vártnál jobban alakulnak, elgondolkodhatsz azon is, hogy egy régi tervedet ismét elővedd és újra megvizsgáld.

.