Heti horoszkóp 2022. február 14. – 2022. február 20. – Amikor kitisztulnak a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.12. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egyfajta kettősség jellemezheti a hangulatodat. Az egyik pillanatban még lelkesedsz valakiért, vagy valamiért, aztán ez hirtelen megváltozhat egy hír, vagy esemény hatására. Igyekezz tompítani, legalább külsőleg ezeket az ingadozásaidat és csak akkor mutass kifelé is valamit, ha már eldőlt a végső álláspontod.

A hét második felében szükséged lesz minden állóképességedre, amikor egy bonyolult feladatot kell megoldanod és ehhez talán meg kell hoznod néhány nehéz döntést is. Ezekben a napokban olyasmivel leszel elfoglalva, amelynek az eredménye hosszabb távon jelentkezik és nem is lehetsz teljesen biztos abban sem, hogy sikeresen alakul végül.

>>> 6 csillagjegy, mely szívesen vállalja a terheket

Rák – heti horoszkóp

A hét első felét egy találkozás teheti érdekessé, izgalmassá pedig az, ha belemész egy kalandba, vagy egy olyan helyzetbe, amely egy kicsit kimozdít a megszokott kereteid közül. Néha vállalhatsz egy kisebb kockázatot is, hogy felfedezd a világot és önmagadat, pont ettől lesz az élet igazán élvezetes. Légy nyitott most egy kis változásra!

A hét második felében felgyülemlik benned az izgalom és ez szenvedélyt hoz a mindennapjaidba is. Előfordulhat az is, hogy mindez átterjed az életed egyéb területeire is, így fokozottan kell ügyelned arra, hogy a feszültség, amely most benned munkál, ne legyen negatív hatással a magánéletedre. Ha teheted, vezesd le mindezt valahol máshol!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.