Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Az Oroszlán most kitűnhet a tömegből, a Skorpió sikerrel kezelhet egy kapcsolati problémát. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében valaki sikerrel számíthat az együttérzésedre és a segítségedre, amikor bajba kerül. Ezekben a napokban ugyanis olyan lelki erővel bírsz, ami képesé tesz a másokról való hatékony gondoskodásra is. Adj az energiádból bátran, de közben légy figyelemmel arra, ha ki akarnak használni. Mindent nem kell kiadnod magadból.

A hét második felében megújult erővel és optimizmussal indulhatsz neki a feladataidnak és közben a körülötted lévő légkör alkalmassá válik arra, hogy új terveket szőj és ezekbe belevond a környezeted egy részét is. Ezek között pedig felsejlik egy utazás lehetősége, amely távoli, egzotikus helyekre repíthet el.

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében kialakulhat egy kis feszültség körülötted, amikor harcba szállsz azért, hogy a saját verziód teljesüljön egy tervezett programban. Ha céltudatosan és határozottan képviseled a te álláspontodat, akkor minden úgy lesz majd, ahogyan te szeretnéd. Lesz olyan, akinek ez nem tetszik, de ez most legyen az ő baja.

A hét második felében mentálisan erősebb lehetsz az átlagosnál, így arra van jó esélyed, hogy a saját életedet a szokásosnál jobban befolyásold. Ha el szeretnél érni valami, most van itt az ideje, hogy tegyél is ennek érdekében, legyen az egy előléptetés, fizetésemelés kérése, vagy akár egy rossz szokás elhagyása. Ha régóta készülsz arra, hogy valakinek egyértelművé tedd az álláspontodat, véleményedet, most állj oda!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.