Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele a kapcsolattartásról és a zökkenőmentes emberi kapcsolatokról szólhat számodra. Remek órákat tölthetsz együtt számodra kedves emberekkel és arra is alkalmad lehet, hogy felszámolj egy problémát, amely régóta nyomás alatt tartotta egy kapcsolatodat. Ezekben a napokban remek tárgyalóképesség is jellemez, ami alkalmat ad arra, hogy egy adott szituációban kedvezményeket érj el.

A hét második felében erős igényt érezhetsz arra, hogy kitűnj a tömegből és a szabadság utáni vágy is felerősödhet benned. Egyesek számára a viselkedésed esetleges megváltozása talán furcsának tűnhet, de most ezzel nem kellene törődnöd. Kövesd azt, amit a szíved diktál és hallgass egy megérzésre is.

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében fókuszálj egy rosszakaró, vagy gáncsoskodó személy provokációjára. Valaki ugyanis, aki rossz szemmel nézi a sikereidet, megpróbálhat olyan helyzetbe hozni, amely után neked kellene visszavonulnod, vagy elnézést kérned. Figyelj kiemelten a csapdahelyzetekre és azokra a kérdésekre, melyekre nincs igazán jó válasz.

A hét második felében fontos tapasztalatokat szerezhetsz egy munkával, vagy egy magánéleti projekttel kapcsolatban. Érdemes elmerülnöd a témában minél mélyebben, hogy a rendelkezésedre álló lehetőségeket minél nagyobb mértékben ki tudd használni. Ne feledd, hogy csakis a stabil tudás az, amivel hatással lehetsz a körülötted zajló eseményekre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.