Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében fontos lehet, hogy egy adott időben és adott helyen a megfelelő dolgok hangozzanak el. A jó időzítés most extra haszonnal járhat számodra és ez a magánéleti, de akár a munkahelyi kapcsolataidban is éreztetheti a pozitív hatását. A hét közepén egy alkalmi vételre mondj igent, de csakis némi alkudozás után és ha nem hordoz túl nagy kockázatot a dolog.

A hét második felében egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, vagy hozzájutni valamihez olcsón mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne légy áldozat!

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Halak – heti horoszkóp

A hét akár izgalmasan is indulhat számodra, hiszen izgalmas hírek és váratlan fejlemények tarkíthatják az amúgy sem unalmas mindennapokat. Ezek a napok kiemelten alkalmasak lehetnek számodra kreatív, szellemi munkák elvégzéséhez, de mindeközben különösen ügyelned kell arra, hogy tudatosan, kontroll alatt tartsd a cselekedeteidet. Valami, vagy valaki ugyanis megpróbálhat kibillenteni az egyensúlyi helyzetedből.

A hét második fele alkalmat ad számodra ahhoz is, hogy egy régebbi sérelmet megtorolj, vagy egy vitás kérdést a magad javára dönts el. Természetesen szükség van arra, hogy bizonyos helyzetekben érvényesítsd az akaratodat és meghúzd magad körül a határokat, de közben ügyelj arra is, hogy a lehető legkisebb kárt okozd ezzel a másik fél lelkében.

.