Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy megfelelő időben és megfelelő helyen elmondott mondattal megfordíthatsz egy kedvezőtlen folyamatot, ami nem csak számodra lesz előnyös, hanem a környezeted elismerését is kiválthatod, mivel tőled nem számítottak ilyen kiállásra. Ha valami más is nyomja a lelkedet, akkor most lesz itt az ideje, hogy előállj vele.

A hét második fele egy izgalmas találkozást hoz számodra és egy újdonságot az életedben. Most egy kicsit lesz alkalmad kimozdulni a megszokott rutinból is és elengedni magadat. Ezekben a napokban döntéseidben fokozottan támaszkodhatsz a megérzéseidre, legyenek azok a munkával, vagy akár a magánélettel kapcsolatos.

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében légy nyitott az eléd táruló lehetőségek előtt, mert ezek közül egy lehet olyan, amely nagy hatással lehet az életed további menetére. Mérlegeld a kockázatokat is és arról se feledkezz meg, hogy egy új dolog minden esetben új ismereteket is igényel. Az esetlegesen erre költött pénz soha nem megy veszendőbe.

A hét második felében úgy érezheted, hogy szinte minden a kezed alá dolgozik körülötted. Ha fel akarsz tárni egy rejtélyt, amely már régóta foglalkoztat, most itt az ideje, hogy ennek érdekében is lépéseket tégy. Ennek során izgalmas felismerést tehetsz, amely akár még a jövődre is komoly hatással lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.