Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele a nyugalom és az emlékezés jegyében telhet el számodra, de ezek a napok egyben segítenek feldolgoznod egy traumát is az életedben, melyen talán még nem jutottál teljesen túl. Különösen akkor lehet ez igaz, ha mindeközben olyan társaságban töltöd el az idődet, ahol a szeretet és a megbecsülés vesz körül.

A hét második felében közelebbi kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki igen erős hatással lehet rád. A vele való ismeretséged hamar más megvilágításba helyezheti az eddig megszokott dolgaidat és talán nem hagy nyugodni a gondolat, hogy az életed egyes elemein ideje lenne változtatni. Bármibe is kezdesz, légy megfontolt, nehogy a fürdővízzel a gyereket is kiöntsd végül.

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében egy kellemetlen, vagy félreérthető helyzet miatt az életedben meglévő harmónia elillan egy időre, mindez pedig feszültséget, szorongást hozhat a mindennapjaidba. Ahhoz azonban, hogy az egyensúly helyreálljon, arra lesz szükség, hogy rugalmasan állj hozzá pár dologhoz és ha kell, belemenj némi kompromisszumba is.

A hét második fele alkalmat ad arra, hogy befolyást szerezz, hatást gyakorolj másokra, a nagy kérdés az, hogy mire fogod végül használni ezt a varázserőt. Igyekezz pozitívan gondolkodni és olyan irányba mozdulni, amivel nemcsak magadnak, hanem a környezetednek is kedvezően alakítod a sorsát. Mindeközben ne mulaszd el szemmel tartani azt a személyt, aki már egy ideje furcsa tekintettel méreget téged.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.