Heti horoszkóp 2022. március 14. – március 20. – Fordíts a helyzeten, ha lehet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.12. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény arra késztet, hogy az életed legszemélyesebb területére összpontosíts és egy felszínre került problémát, vagy feszültséget mihamarabb kezelj. Pozitív hozzáállással, nyíltsággal és őszinteséggel van esélyed arra, hogy rövid idő alatt elrendeződjön minden és az új helyzet, amely kialakul egy sokkal stabilabb alapokon álló, kiszámítható viszonyokhoz vezessen.

Ha el akarsz érni valami, lépéseket tennél egy új irányba, a hét második felében eljöhet az idő, hogy ezeket megtedd. Kéréseid meghallgatásra találnak, törekvéseidet siker koronázza. Ha új dologba kezdenél, most tedd meg, ha új szokást alakítanál ki magadnak, most kezdj bele. Ebben a pár napban akár a teljes életmódodat is átalakíthatod, mert a körülmények adottak lesznek hozzá.

>>> A többi horoszkópot itt találod meg

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír arra késztet, hogy az életed legszemélyesebb területére összpontosíts és egy erősödő kapcsolati problémát, vagy feszültséget mihamarabb kezelj. Pozitív hozzáállással, nyíltsággal és őszinteséggel van esélyed arra, hogy rövid idő alatt elrendeződjön minden és az új helyzet, amely kialakul egy sokkal stabilabb alapokon álló, kiszámítható viszonyhoz vezessen.

A hét második felében növekszik a személyes befolyásod a környezetedre, ami lehetővé teszi, hogy olyan dolgokban is haladást érj el, amivel kapcsolatban eddig nem éreztél magadban elég erőt és elszántságot. Ha javítanál a munkakörülményeiden, vagy egy kapcsolatban tűznél le egy új zászlót, akkor keresve sem találhatnál jobban ennél a pár napnál erre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.