Havi horoszkóp 2022. augusztus – Vigyázz, hogy mit kívánsz

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.07.28. 16:00

Az Ikrek váratlanul egy döntés előtt állhat, a Szűz egy rendkívüli személlyel kerülhet kapcsolatba. Havi horoszkóp augusztusra.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején hatékony és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, mindez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és bevállalósabbá tesz téged.

A hónap vége egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje alkalmat teremt számodra egy kis lazításra, kikapcsolódásra, pihenésre is és ez az időszak jó lehetőséget ad arra is, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen és tovább mélyüljön partnereddel. Közben pedig ne feledkezz meg egy másik fontos személyről sem, nehogy akaratlanul is megbánts azzal, hogy elfeledkezel egy fontos dátumról vele kapcsolatban.

A hónap középső napjaiban önbizalommal telve megnyerheted a környezeted támogatását egy számodra fontos projekthez, vagy új segítséget kaphatsz a munkádban. Ebben az időszakban ugyanakkor fokozottan ügyelned kell a szabályok pontos követésére, mivel van valaki, aki csak arra vár, hogy hibázz és ő kihasználhassa mindezt ellened.

A hónap végén új lehetőségekkel szembesülhetsz, melyek azonban csak akkor válnak kiaknázhatóvá számodra, ha a dolgokat megpróbálod új szemszögből áttekinteni. Ezekben a napokban közvetítőként lesz rád szüksége a környezeted két tagjának ahhoz, hogy megoldódjon egy súlyos félreértésen alapuló konfliktus. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.