Havi horoszkóp 2022. augusztus – Vigyázz, hogy mit kívánsz

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.07.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában vonzó leszel a környezeted számára, mivel egy furcsa belső harmónia sugárzik majd belőled és ez alól senki sem tudja kivonni magát körülötted. Népszerűséged most lehetőséget ad arra, hogy elérd másoknál a céljaidat, megszervezz valamit, legyen az egy ünnepség, összejövetel, vagy akár egy közös program. Légy kezdeményező!

A hónap közepén akkor lehetsz igazán sikeres, ha hajlandó vagy elhagyni a komfortzónádat, és olyan területekre is hajlandó vagy belépni, ahol előtte nem fordultál meg soha. Most jó üzleteket köthetsz, ideális az időpont vásárlásra, vagy akár arra, hogy jó áron értékesíts valamit. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás összekuszálhatja az érzelmeidet egy időre.

A hónap végén egy izgalmas esemény okoz nálad egy kis kavarodást, mivel annak a magánéletedre is komoly hatása lehet. Légy nyitott most az új dolgokra, helyszínekre, vagy épp emberekre is, mivel egy szerencsés meglepetés nagyon kellemes időszak kezdetét hozhatja el az életedbe. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka igazán alkalmas lehet számodra egy kis számvetésre, ahol áttekintheted, mit értél el eddig és mi az, ami még előtted áll. Ez utóbbi listából pedig talán érdemes néhány dolgot újragondolni, hiszen a közelmúltban annyi minden változott meg, hogy ez a jövőbeli terveidre is komoly hatással lehet. Légy rugalmas és ne félj újratervezni, ha kell!

A hónap közepén egy váratlan és nem is biztos, hogy pozitív kicsengésű esemény okozhat izgalmat az életedben, de türelemmel, kitartással úrrá lehetsz az esetleges nehézségeken is. Most vállalhatsz egy kisebb kockázatot is a cél érdekében, de ne feledd mindezt a reális keretek között tartani. Ügyelj különösen arra, nehogy hosszú távon elköteleződj olyan mértékben, amely már a mindennapjaidat fenyegeti.

A hónap végén egy rendkívüli személlyel hozhat össze a sors, aki kíváncsivá tesz és a hatása alól nagyon nehezen tudod kivonni magadat. Most talán nagyon nehezedre esik visszafogni az érzelmeidet és arra is komoly esély van, hogy képes leszel olyasmit is megtenni, amiről azelőtt hallani sem akartál volna. Mielőtt azonban belevágnál bármibe, azonosítsd az érzelmeidet a meglévő kapcsolataidban is. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.