Havi horoszkóp 2022. augusztus – Vigyázz, hogy mit kívánsz

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.07.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy elbízd magad és hibát kövess el valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghet az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet tévedni és arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik tovább mélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában valaki nyomást gyakorolhat az életedre, vagy igyekszik majd szándékosan megnehezíteni azt, de mielőtt a védekezésen, vagy netán az ellentámadáson gondolkodnál, igyekezd megtudni, mi mozgatja az illetőt, mik a céljai, mit szeretne elérni ezzel. Könnyen lehet ugyanis, hogy e mögött valójában egy szimpla irigység áll. Ha pedig így van, nincs dolgod vele. Legyen az ő baja mindez.

A hónap közepe viszont szorongást és türelmetlenséget hozhat az életedbe, ami még a kikapcsolódást, lazítást is megnehezítheti számodra. Talán kezd eleged lenni egy körülötted tartósan jelen lévő szituációból, de az is elképzelhető, hogy egyéb korlátozó tényező, vagy személy az, akivel szemben már elfogyott benned a béketűrés. Ezekben a napokban számítanod kell arra, hogy egy-egy ponton elszakad benned a cérna és utat talál a belőled kitörni szándékozó feszültség.

A hónap végén viszont megtalál a siker, ami legnagyobb valószínűséggel egy magánjellegű dologban jelentkezik és amely elfeledtet veled minden problémát, gondot magad körül. Izgalmas és talán egy kissé ijesztő szituáció alakulhat ki körülötted, amelyben kiderülhet, hogy olyan lehetőségekkel is élhetnél, amelyre eddig talán álmodban sem gondoltál. Ne bizonytalankodj, mindez ugyanis jár neked! >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

.