Havi horoszkóp 2022. augusztus – Vigyázz, hogy mit kívánsz

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.07.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején kissé felpöröghet az életed, amit az okozhat, hogy egy váratlan hír hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és figyelj arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap közepén könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereid.

A hónap végén lazíthatsz egy kicsit, több időd juthat a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy izgalmas esemény, változást hozhat a mindennapjaidba és csökkentheti a benned dolgozó stressz mértékét. Most szabadabban tudsz gondolkodni, könnyebben ismerkedsz, élsz szociális életet, de jó időszak ez vizsgákra, megbeszélésekre és vásárlásokra is. Ha kedvező benyomást keltenél, vagy kedvezményt kérnél, ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál ezekre.

A hónap közepe az év legjobb időszaka lehet számodra a magánéletben, mivel most vonzónak, népszerűnek érezheted magadat és a belőled sugárzó erő és báj rabul ejtheti a közeledben lévőket. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban váratlan helyekről keresnek meg, vagy kapsz ajánlatot és azon sem, ha egy napon valaki egyértelművé teszi, hogy erősen vonzódik hozzád.

A hónap utolsó napjaiban kerüld a kockázatot és a bizonytalan eredetű termékek vásárlását, mivel most nagyobb az esélye a szokásosnál, hogy valaki a te nyitottságodat és bizalmadat akarja felhasználni a saját gazdagodására. Ezekben a napokban kiemelten ügyelj a törvénytisztelő és tisztességes viselkedésre is, mert egy kétes helyzetben most szinte biztos, hogy nem sikerül elkerülnöd egy kellemetlen büntetést. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.