Havi horoszkóp 2022. augusztus – Vigyázz, hogy mit kívánsz

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.07.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején egy nagy lehetőségről kell lemondanod, amely némi feszültséget okoz majd benned, de ne feledd, hogy nincs soha vissza nem térő lehetőség. Majd összejön a dolog legközelebb. Ebben az időszakban egy flört pezsdítően hat az érzelmeidre, de óvatosnak kell lenned, mivel egy meggondolatlan lépés könnyen felboríthat minden, amit fontosnak tartasz.

A hónap közepén egy kialakuló helyzetben az időhiány megnöveli a lehetőségét annak, hogy hibás döntést hozz, így ilyenkor fokozottan támaszkodj arra, akiben a legjobban megbízol, hogy elkerülj egy esetleges katasztrófát.

A hónap utolsó napjaiban belső nyugalom és harmónia jellemez majd, mivel körülötted a dolgok az előzetes elképzeléseid szerint haladnak. Ezekben a napokban figyelned kell, mert alkalom adódhat arra, hogy még tovább fejlődj és támogatást szerezz olyan helyről is, ahonnan eddig nem számoltál segítséggel. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában belső nyugalommal és egyensúllyal számolhatsz és egy alkalommal, amelyben megmutathatod a környezetednek bizonyos értékeidet. Számíthatsz sikerre és ehhez kapcsolódóan újabb esélyre, de közben okosan kell felmérned, hogy melyik nyíló ajtó az, amelyik igazán neked való lehetőségeket rejt. Vigyázz, hogy most mit kívánsz, mert teljesülhet!

A hónap közepén nehéz pillanatokat élhetsz át, mivel valakinek, talán akaratodon kívül, csalódást okozhatsz. Változást véghezvinni, új dolgokat beépíteni az életünkbe soha sem könnyű dolog és mindig lesznek körülöttünk olyanok, akik számára ez elfogadhatatlan lesz. Békélj meg ezzel és ne hagyd, hogy bárki is letérítsen a saját ösvényedről.

A hónap vége az életed több területén is sikereket hozhat, ami lehetőségekkel, de feszültségekkel is járhat. Várhat most rád egy csalódás, amikor felismered, hogy valaki, akit eddig magad mellett hittél, valójában nagyon nehezen viseli azt a pozitívumot, ami veled történik. Az irigység nagy úr és nem mindenki képes kordában tartani ezt a lelkében. >>> 5 csillagjegy a nyáron megkapja, amire vágyik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.