Havi horoszkóp 2022. október – Csak akkor nyerhetsz, ha játszol is

Horoszkóp neked, minden hónapra

HoroszKópé

2022.09.28. 16:00

A Rák előtt megvillanhat egy lehetőség, a Mérleg áttervezhet néhány dolgot. Az október mindenkinek mozgalmas lehet. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában az év talán legjobb időszaka következhet el számodra, ami valószínűleg éppen a pénzügyi területen mutatkozik meg. Talán valamely régi befektetésed kezd értelmet nyerni, de az is lehet, hogy hirtelen Fortuna is melléd áll és végre egyszer a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Önmagától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte!

A hónap közepén erősebb lehet benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami akár még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy veszélyeztesd az eredményeket, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban különösen óvakodj egy ismeretlen ember furcsa ajánlatától. 

A hónap végén számvetésre kerülhet sor az életedet illetően, mivel úgy érzed, kezd lezárulni egy időszak az életedben és hamarosan egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha mihamarabb belekezdesz abba, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most már sikerrel járhatsz és meg fogod látni, bár az első lépések nehezek, a többi már jön magától. >>> Még több horoszkóp neked itt

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjai egy új kezdetről szólnak és izgalmas, de főleg pozitív változások jegyében telnek majd el. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív oldalra, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz nyugodtnak maradnod.

A hónap közepén egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben eltelt, néhány dolgot ideje lesz újragondolni ezzel kapcsolatban. Tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lehet arra, hogy néhány fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

A hónap végén egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelennek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és talán arra is szükség lesz, hogy lemondj néhány dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. >>> Még több horoszkóp neked itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.