Havi horoszkóp 2022. október – Csak akkor nyerhetsz, ha játszol is

Horoszkóp neked, minden hónapra

HoroszKópé

2022.09.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején az év egyik legjobb időszaka következhet el számodra és ez valószínűleg éppen a pénzügy területén érvényesíti a hatását. Talán a szerencse szegődik melléd, de az is lehet, hogy egy ezzel felérő lehetőség kopogtat be az ajtódon. Ne feledd azonban, hogy, magától semmi sem történik meg, mindig meg is kell dolgoznod érte.

A hónap középső időszakában egy kalkulációra kerülhet sor önmagadat illetően és úgy érzed majd, lassan lezárul egy időszak az életedben. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha egyből belekezdesz valamibe, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt elég erőd meg is csinálni. Most sikerrel járhatsz és meg fogod látni, csak az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap végén megnövekedhet benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadulhat néhány régi gátlás is, ami, ha nem figyelsz, még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy a végén elveszítsd, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban óvakodj egy behízelgő modorú ember furcsa ajánlataitól is. >>> Még több horoszkóp neked itt

Bak – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással telhet. Ha ebben az időszakban egy ajtó kitárul előtted, lépj be rajta, de közben figyelj a megérzésedre is még akkor is, ha valaki igyekszik rábeszélni egy nagy lépésre. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz közvetítőként egy kipattanó vitában.

Ha egyedülálló vagy, a hónap közepén jó esély van arra, hogy alkalmas partnert találj az előtted álló időszakra, de akár hosszabb távra is. Ha kapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz egy kedvező fordulatra ebben a viszonyban. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak a kísérletezésre és önmagad megvalósítására is.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására aggodalom és bizonytalanság lehet rajtad úrrá és ebben az időszakán nagyobb szükséged lehet az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki megkerülhetetlen szereplője az életednek. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd. >>> Még több horoszkóp neked itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.