Havi horoszkóp 2022. október – Csak akkor nyerhetsz, ha játszol is

Horoszkóp neked, minden hónapra

HoroszKópé

2022.09.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyomás alatt lehetsz, ráadásul valaki megpróbálja nehezíteni is az életedet némi intrikával. A megpróbáltatásoktól most nem kell félned, hiszen jól terhelhető vagy, de az áskálódást nem kell szó nélkül hagynod. Tedd helyre az illetőt, ehhez pedig elég lesz néhány hűvös mondat is, ami után fülét, farkát behúzva távozni fog.

A hónap közepe az alkalmazkodásról szólhat, mivel egy alapvető körülmény változhat meg a környezetedben és ezt muszáj lesz neked is figyelembe venned. Ha viszont már amúgy is hozzányúlsz dolgokhoz magad körül, nézd azt is át, nincs-e a terveid közül olyan, amelyet már nem is érdemes megvalósítani ebben a formában.

A hónap végén kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amely viszont jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, dolgok és még emberek is, amelyeknek a hiánya nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban. Kezeld helyén ezeket ezen túl. >>> Még több horoszkóp neked itt

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kommunikációs problémákkal kell megküzdened, melynek oka csak részben lesz az, hogy valamilyen elektronikai eszköz meghibásodik a közeledben. Esély van arra is, hogy saját meggondolatlanságod áldozata leszel és egy eltévedt levél, vagy egy titkod nyilvánosságra kerülése miatt kellemetlen helyzettel kell szembesülnöd. Nézd a dolgok jó oldalát, a sors talán így akar segíteni rajtad és elhozni a várva várt megkönnyebbülést és főleg a megoldást egy problémádra.

A hónap közepe ideális lesz számodra, hogy a pénzkereséssel, vagy a pénzügyi helyzeted javításával foglalkozz. Ha ennek érdekében most talán egy kis plusz munkát is kell vállalnod. Arra azért ügyelj, hogy legyen gondod a szeretteidre is, nehogy véletlenül úgy alakuljon, mire pihenésre kerül sor, ne legyen kivel eltöltened azt az időt.

A hónap utolsó időszaka figyelmeztet téged az idő múlására és arra sarkallhat, hogy áttekintsd, mi valósult meg és mi áll még előtted az életedben. Lehet, hogy ettől feszült és szorongó leszel, de mindez csak rövid ideig fog tartani és helyét hamar átveszi majd a tettvágy. Nem lenne meglepő, ha hamarosan nagy változások történnének az életedben, melyekhez ezek a napok adnak majd kellő inspirációt. >>> Még több horoszkóp neked itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.