Havi horoszkóp 2022. október – Csak akkor nyerhetsz, ha játszol is

Horoszkóp neked, minden hónapra

HoroszKópé

2022.09.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszaka bizonytalanul indulhat számodra, amikor időnként azt érezheted, hogy képtelen vagy harmóniát találni két számodra nagyon fontos kapcsolat között. Nehéz döntések között őrlődhetsz és talán többször is kompromisszumra kényszerülhetsz. Ezek a napok ugyanakkor egy váratlan fejleménnyel is szolgálhatnak, melyben a legfőbb támaszod egy kreatívan gondolkodó személy lehet.

A hónap közepén csökkenhet a körülötted lévő stressz mennyisége, ami megkönnyíti a helyes döntéseket és lehetőséget ad arra, hogy végre egy kicsit ellazulj. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy egy kicsit nagyobb fokozatba kapcsold a testedet, növeld az edzésadagodat, vagy éppen felvegyél a naptáradba egy új mozgásformát is. A most elégetett energia duplán fejti ki hasznos hatását a szervezetedre!

A hónap végén nem úszol meg egy kisebb-nagyobb magánéleti drámát, amely rövid időre instabilitást hozhat egy személyes kapcsolatodban. Mindezt azonban kihasználhatod arra, hogy egy új megközelítéssel új alapokat teremts, ami segít abban, hogy a jövőben hasonló esetek ritkábban forduljanak elő. Ezekben a napokban egy feszült helyzet visszalépést követelhet tőled. >>> Még több horoszkóp neked itt

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erősebb lehet benned vágy a változásra és felszabadulhat néhány régi gátlásod is. Ügyelj arra, hogy most bármibe is vágsz, racionálisan tedd, nehogy veszélyeztesd azt, amit olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban különösen óvakodj egy behízelgő modorú ember javaslataitól. 

A hónap közepén tervezésre kerülhet sor a saját jövőd illetően, mivel lezárult egy időszak az életedben és hamarosan egy útelágazáshoz érsz. Várhatsz még a konkrét lépésekkel, de a legjobban akkor jársz, ha mihamarabb belekezdesz az újba. Most jó eséllyel, sikerrel járhatsz és meg fogod látni, bár az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap végén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra, ami valószínűleg gazdasági területen érezteti hatását. Talán valamely befektetésed fordul termőre, de az is lehet, hogy a szerencse is melléd áll. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha te is megteszed a kellő lépéseket. Ne feledd, ha nem játszol, nem is nyerhetsz. >>> Még több horoszkóp neked itt

.