Havi horoszkóp 2022. október – Csak akkor nyerhetsz, ha játszol is

Horoszkóp neked, minden hónapra

HoroszKópé

2022.09.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején egy szerencsés körülmény segít lezárni valamit, vagy hozzájárulhat ahhoz, hogy egy célodat hamarabb elérd, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. Ha most sikert értél el, vagy teljesült egy álmod, ne hallgasd el, légy büszke rá! A környezeted értékelni fogja és inspirációt adsz ezzel mindenki számára. Igaz, lesz olyan is, akinek az irigysége szinte fizikai fájdalmat okoz majd, de ez legyen az ő gondja.

A hónap középső időszakában kellemes napok várhatnak rád, sok szeretettel, ajándékokkal és bókokkal. Környezetedben népszerűnek és szépnek érezheted magad, melyet tovább fokozhatsz, ha igyekszel kiemelt gondot fordítani a külső megjelenésedre is. Ha úgy érzed, hogy van mit javítani az egészségi állapotodon, akkor most van itt az ideje, hogy megújítsd az étrendedet és a mozgással kapcsolatos szokásaidat is.

A hónap vége idegességet és bizonytalanságot hozhat, de mindezt hamar felülírja majd, amikor meglátsz a lehetőséget, melyet az új körülmények teremtenek számodra. Ebben az időszakban valószínűleg keményen kell dolgoznod, hogy elérd, amit akarsz, ha nem elégszel meg egy középszerű eredménnyel. A benned felgyülemlő feszültséget pedig talán a hálószobában vezeted majd le, partnered nem kis örömére. >>> Még több horoszkóp neked itt

Rák – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat. Ha egy lehetőség megnyílik előtted, figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz mediátorként egy családi, vagy munkahelyi vitában.

Ha egyedülálló vagy, a hónap közepén jó esély van arra, hogy tökéletes partnert találj az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz a meglévő kapcsolatod kivirágzására. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak lehetnek kreatív projektek beindítására is.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakán nagyobb szükséged lesz az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd. >>> Még több horoszkóp neked itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.